Wellmeals menu viikolle 8

Wellberries meal plan vk 8_16

Tulevan viikon Wellmeals-menu aloitellaan värikkäällä ja herkullisella sieniwokilla, mikä valmistuu nopeasti pannulla ja saa seurakseen kurkumankeltaista hirssilisäkettä. Viikon toinenkin annos koostuu kasviksista, linssien vastatessa annoksen proteiinipitoisuudesta. Appelsiinit ovat nyt parhaimmillaan, ja tiistain linssikeitto viimeistelläänkin mehukkaasti appelsiinin mehulla. Keskiviikon lohi valmistuu pikaisesti pannulla ja tarjoillaan kaalisalaatin kera – joko lämpimän tai kylmän. Viikkoa jatketaan kala-aterioiden merkeissä, sillä torstain herkullinen illallinen syntyy vaaleasta kalasta, kvinoasta, punakaalista sekä sitruunaisesta kastikkeesta.

Viikonloppu aloitetaan itse tehdyillä kananugeteilla, jotka todella voivat olla hyvää ruokaa, kunhan niiden liha on laadukasta ja kuorrute tehdään hyvistä aineksista. Nugetit tarjoillaan kookos ”creme fraichen” sekä bataattimuussin kanssa. Lauantain ja sunnuntain ateriat syntyvät herkullisesta naudan paistista, kasviksista sekä riisinuudeleista, jotka saavat seurakseen herkullisen yrttikastikkeen.

Hyvän makuinen viikko on siis jälleen tiedossa, ja kasviksia settiin kuuluu yhteensä yli viiden kilon verran. Tarjolla on porkkanaa, palsternakkaa, parsa – ja muita kaaleja, bataattia, avokadoja, sekä tietenkin ihania yrttejä, mausteita ja siemeniä! Kaikki reseptit, kuten aina, ovat luontaisesti gluteenittomia ja mahdollista valmistaa täysin maidottomasti.

Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos!

Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12. Näin voit tehdä seuraavan viikon kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana.

Syödään ja voidaan hyvin,
xxx

Wellberries meal plan_vk 8_16