Wellmeals menu viikolle 7

Wellberries meal plan vk 35_16

Wellmealsin viikko 7 koostuu ihanista aterioista: helpoista keitoista, raakapastasta lämpimällä kastikkeella (halutessasi voit korvata raakapastan tavallisella, gluteenittomalla pastalla, hieman omista tarpeistasi riippuen!), rouskuvasta salaatista ja pehmeistä kala-aterioista. Kalaruokia ensi viikolla onkin herkulliset kolme päivää, vegepäiviä kaksi, kanaa ja punaista lihaa kumpaakin yhtenä päivänä.
Jos pohdit keinoja lihapäivien vähentämiseen, on Wellmeals superhelppo, ravitseva ja etenkin maukas tie kasvispainotteisempaan elämään!

Viikko aloitellaan helpolla ja ravitsevalla kasviskeitolla, mikä nautitaan siementen ja tuoreiden yrttien kanssa. Keitto valmistuu hetkessä ja sopii näin erinomaisesti viikon ensimmäiseen päivään. Tiistain lohilaatikko muhii uunissa meheväksi, ja samalla keitetään tattari seuravankin päivän ruokaan. Näin keskiviikon rouskuva ja ravitseva salaatti on helppo ja nopea koota, ja paksuhko yrttikastikekin valmistuu hetkessä blenderissä tai sauvasekoittimella.

Torstaina herkutellaan maistuvalla jauhelihabolognesella, mikä saa seurakseen joko raakapastaa (kevyempi versio) tai tavallista, gluteenitonta pastaa tai spagettia. Perjantain kanakeitto saa makunsa limestä, kookosmaidosta (jos kookos makuna ei sovi, voit toki tehdä keiton kaurakermaankin) ja ruokaisuutta lihan lisäksi juureksista ja riisinuudeleista. Ihana, pehmeä ja täyttävä keitto!
Viikko lopetellaan pehmeällä kalakastikkeella, joka kätkee sisäänsä paljon vaaleaa kalaa sekä kasviksia, ja saa seurakseen lempilisäkettäni: kukkakaalin ja kvinoan herkullista sekoitusta.

Viikkoon kuuluu lähes 5,5 kiloa kasviksia, yrttejä, siemeniä, hyvää tekeviä mausteita, sekä monipuolisesti proteiininlähteitä – herkullinen viikko tiedossa!

Tinyn puolella on tarjolla lohi-tattarilaatikkoa kapriksilla, rapeaa kasvissalaattia ihanalla kastikkeella sekä kana-kookoskeitto limellä. Ravinteita ja raikkaita makuja.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

 

Syödään ja voidaan hyvin,
Tuulia 

Wellberries meal plan_vk 35_16