Wellmeals menu viikolle 6

Wellberries meal plan vk 5_16

Viikon kuusi menu koostuu monipuolisista proteiininlähteistä, värikkäistä kasviksista, yrteistä, siemenistä ja näistä koostetuista ihanista aterioista.

Viikon aloittaa lämmin kasviskeitto, joka saa pehmeyttä, täyteläisyyttä ja ravinteita ihanista avokadoista. Tiistaina herkutellaan helpolla uunilohella, sekä herkullisilla juuresranskalaisilla. Annos tarjoillaan ihanan raikkaan hernepeston ja sitruunanlohkojen kanssa. Lämmin broilersalaatti syntyy hetkessä ja kurkumalla maustetun broilerin lisäksi salaatissakin on mm. sesongissa juuri nyt olevia avokadoja, omenan tuodessa annokseen hapokkuutta. Torstain kalakeitto saa makua juustokuminasta ja tomaatista, ja perjantaina herkutellaan jälleen viljattomalla pizzalla – tällä kertaa täytteenä on katkarapuja, latva-artisokkaa sekä rucolaa. Viikko lopetellaan ravitsevalla ja herkullisella kvinoalaatikolla, jonka täytteenä on reilusti herkkusieniä.

Tinyn puolella herkutellaan juuresranskiksilla ja lohella, lämpimällä broilersalaatilla sekä maukkaalla pizzalla.

Viikko sisältää jälleen yli viisi ja puoli kiloa kasviksia, ravinteikkaita viljoja ja monipuolisesti proteiininlähteitä, yrttejä sekä siemeniä. Paljon aitoa, oikeaa ruokaa, alusta saakka itse valmistettuna!

Kaikki reseptit, kuten aina, ovat luontaisesti gluteenittomia ja mahdollista valmistaa täysin maidottomasti. Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12. Näin voit tehdä seuraavan viikon kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana.

Syödään ja voidaan hyvin,
xxx

Wellberries meal plan_vk 6_16

One thought on “Wellmeals menu viikolle 6

  • Hyvin maistui ensimmäinen resepti! Jostain kumman syystä nauriit oli loppu koko kylästä, mutta korvasin ne kukkakaalilla :) Kiitos kovasti tästä palvelusta, kiva syödä uusia juttuja ja tietenkin terveellisemmin kuin yleensä.

Comments are closed.