Wellmeals menu viikolle 53

Wellberries meal plan vk 53

 

Vuoden 2015 viimeinen menu on ohessa, ja herkullinen onkin!

Viikko aloitellaan helpolla, lämmittävällä jauhelihakeitolla, mikä tuokin mukavasti vaihtelua jouluruokien täyteiseen edelliseen viikkoon. Viikko jatkuu lohella ja lehtikaalipestolla (annos on yksinkertainen mutta jopa hieman juhlava, sopii vuoden viimeiseen viikkoon erinomaisesti!), ja keskiviikkona herkutellaan helpolla porkkana-kuminakeitolla.

Uuden vuoden aattona on tarjolla kukkakaaligratiinia, mikä sopii joko juhlavaan pöytään osaksi tarjoilua tai sellaisenaan syötäväksi. Vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi menussa on viljatonta pizzaa, mutta hieman hienostuneimmin täyttein: herkullisen pizzan täytteinä on mm. artisokkaa, pinjansiemeniä sekä rucolaa. Viikonlopun herkulliset ateriat syntyvät marokkolaisella twistillä, helpon uunibroilerin ja hirssilisäkkeen muodossa.

Ensi viikon menu sisältää lähes 5,5 kiloa kasviksia – herkullisuudestaan huolimatta ei kasviksien määrässä ole säästelty!

Kaikki reseptit, kuten aina, ovat luontaisesti gluteenittomia ja mahdollista valmistaa täysin maidottomasti. Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12, joten voit tehdä viikottaisen kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana.

Wellberries meal plan_vk 53