Wellmeals menu viikolle 52 (plus joulun helppo herkkuextra!)

Wellberries meal plan vk 52

Käsittämätöntä, onkin aika julkaista vuoden 2015 toiseksi viimeinen menu, ja valmistautua joulun viettoon! Sää ei täällä pääkaupunkiseudulla lupaile vielä valkoista joulua, mutta toivotaan parasta!

Vaikka joulu lähestyykin, Wellmeals helpottaa ruokailua sitä ennen ja sen aikanakin. Jouluviikon alkupuoli syödään helppoja ruokia: uunilohta lehtikaali-granaattiomenalisäkkeellä, maukasta porkkana-linssivuokaa sekä ruokaisaa kasvissalaattia, minkä seasta löytyy mm. hirssiä, marinoitua latva-artisokkaa ja persimonia. Jouluaaton ateria poikkeaa perinteisestä jouluruuasta (sillä laatikot ja kinkut löytänevät tiensä joulupöytään kuitenkin) ja tarjolla on tapenade-kuorrutettua uunikalaa, palsternakkapyreetä ja pikapaistettua lehtikaalia. Joulupäivänä syödään joulun maustein maustettua kaalilaatikkoa ihanalla tuorepuolukkasurvoksella, ja viikonlopun kruunaa makean tulinen lihapata, minkä maku vaan paranee sen levättyä yön yli. Pata tarjoillaan ravinteikkaan kvinoan kanssa, minkä voit joko tarjoilla ohessa tai sekoittaa suoraan padan sekaan.

Tinyn puolella herkutellaan uunilohella, porkkana-linssivuoalla ja makean tulisella lihapadalla.

Joulun kunniaksi mukana on myös Wellmeals Jouluextra, mikä sisältää viisi superhelppoa reseptiä joulun herkutteluun. Nämäkin reseptit ovat paitsi gluteenittomia ja maidottomia, kaikki raakoja sekä tietenkin ihanan makuisia. Valmista kanelista jouluvanukasta, tee raakapipareita tai korvaa joulukonvehdit raakasuklaa-”toffee”sydämillä.

Wellmeals jouluextra

Maukas kokonaisuus on siis jälleen tiedossa ensi viikolle, joulun herkkuja unohtamatta!

Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12, joten voit tehdä viikottaisen kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana.

Herkullista ja helppoa uutta Wellmeals-viikkoa, sekä tietenkin ihanaa joulua! <3

Wellberries meal plan_vk 52