Wellmeals-menu viikolle 51

Wellberries meal plan vk 51

Viikon 51 menu olisi tässä, olkaa hyvä! :) Suunnitelmaan kuuluu hieman yli viisi kiloa kasviksia, lohta sekä vaaleaa kalaa, kanaa, jauhelihaa sekä muutama kasvispäivä, jolloin aterian proteiinit saadaan mm. siemenistä ja kvinoasta.

Viikko aloitellaan nopealla (valmistusaika suunnilleen kvinoan keittoaika, n. 20 minuuttia) lämminsavulohikvinoalla ja kasviksilla, josta mahdollisesti ylijäänyt osa voidaan helposti piilottaa seuraavan päivän lämpimään talvisalaattiin. Tämä salaatti koostuu mm. pehmeäksi hierotusta lehtikaalista, artisokasta ja siemenistä. Maidollinen versio saa makunsa näiden lisäksi fetajuustosta, maidottomassa versiossa juusto sen sijaan korvataan ravinteikkailla oluthiivahiutaleilla. Keskiviikon ateria valmistuu sekin nopeasti, parsakaalin korvatessa riisin broilerin seurana. Kastike annokselle syntyy nopeasti ja vaivatta avokadosta. Torstain juureskeitto saa makunsa bataatista, palsternakasta ja lantusta, joista etenkin viimeinen sopii ihanasti yhteen chilin kanssa, tuoden keittoon talveen sopivaa lämpöä ja potkua.

Viikonloppu aloitellaan yhdellä suosikeistani: manteli-kalapuikoilla ja kukkakaalimuussilla, ja jatkuu ihanalla jauheliha-hirssikulholla, missä on mukana mm. valkokaalia ja limen mehua.

Maukas kokonaisuus on siis jälleen tarjolla tulevalla viikolle! Helppoja ja hyviä annoksia sekä reseptejä, joilla onnistut varmasti. Tässä vaiheessa vuotta saattaa väsymystä alkaa olla ilmassa, mutta eipä hätää – kun syöt hyvin, jaksat myös paremmin!

Kaikki reseptit, kuten aina, ovat luontaisesti gluteenittomia ja mahdollista valmistaa täysin maidottomasti. Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12, joten voit tehdä viikottaisen kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana.

Herkullista ja helppoa uutta Wellmeals-viikkoa!

Syödään ja voidaan hyvin,
xxx

Wellberries meal plan_vk 51