Wellmeals menu viikolle 49

Wellberries meal plan vk 49_16

Wellmealsin viikko 49 aloitellaan keveissä mutta lämpimissä merkeissä, helpon ja herkullisen tuorehernekeiton parissa. Keitto saa kermaisuutta ja ruokaisuutta cashewpähkinöistä, ja on ihanan nopeasti valmistuva alkuviikon ateria.

Tiistain ruoka valmistuu pannulla jauhelihasta, tomaattikastikkeesta sekä pinaatista, ja tarjoillaan raikkaasti salaatinlehdiltä. Viikkoa jatketaan paistetulla kalkkuna-herkkusienipaistoksella, joka saa seurakseen kukkakaaliriisistä sekä hirssistä sekoitetun ravitsevan sekä täyttävän lisäkkeen. Nämä syödään hyvää tekevän hapankaalin kanssa. Torstaina herkutellaan raakapastalla, sekä pehmeän tomaattisella siemenkastikkeella, joka on juuri sopivan kevyttä mutta silti täyttävää ja ravitsevaa ruokaa.

Viikonloppuna tarjolla on jauhelihapihvejä sekä bataatti-lanttumuusia, ja viikonloppua jatketaan välimeren uunikalalla – tässä annoksessa vaalea kala saa seurakseen muun muassa tomaattia, yrttejä sekä pehmeää munakoisoa, ja tämä tarjoillaan herkullisen kvinoa-kaprislisäkkeen kanssa.

Kasviksia ensi viikkoon kertyy jälleen huimat 5,5 kiloa, ja vegepäiviä (tai no, vegaanipäiviä) kertyy viikolle jälleen kaksi. Reseptiikan avulla on helppo vähentää päivittäistä lihan- ja maidonkulutusta, ja elää näin ekologisemmin – ”osa-aikainen kasvissyönti” jatkukoon siis!

Tinyn puolella tarjolla on pehmeän pähkinäistä hernekeittoa, jauheliha-pinaattipannua sekä kevyen täyttävää raakapastaa siemenkastikkeella.

Tervetuloa siis tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana.

Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Ihanaa ja herkullista viikkoa – syödään ja voidaan hyvin,
xx

Wellberries meal plan_vk 15_16 (1)