Wellmeals menu viikolle 47

Wellberries meal plan vk 5_16

Tervetuloa Wellmealsin viikon 47 pariin! Mahtavaa, että löysit tiesi tänne!

Tulevan viikon menu koostuu monipuolisista proteiininlähteistä, värikkäistä kasviksista, yrteistä, siemenistä ja näistä koostetuista ihanista aterioista – ravitsevaa ruokaa, yhteisiä aterioita ja hyvää fiilistä on jälleen tarjolla tilaajien keittiöihin!

Viikon aloittaa lämmin kasviskeitto, joka saa pehmeyttä, täyteläisyyttä ja ravinteita ihanista avokadoista. Tiistaina herkutellaan helpolla uunilohella, sekä herkullisilla juuresranskalaisilla (tämä on ehdottomasti viikon lempiannokseni, nam!). Annos tarjoillaan ihanan raikkaan hernepeston ja sitruunanlohkojen kanssa.

Lämmin broilersalaatti syntyy hetkessä. Kurkumalla maustetun broilerin lisäksi salaatissa maistuu monipuoliset kasvikset, omenan tuodessa annokseen hapokkuutta. Torstain kalakeitto saa makua juustokuminasta ja tomaatista, ja perjantaina vietetään pizzaperjantaita: viikonloppu aloitellaan herkullisella viljattomalla pizzalla. Tällä kertaa täytteenä on katkarapuja, latva-artisokkaa sekä rucolaa.

Viikko lopetellaan ravitsevalla ja herkullisella kvinoalaatikolla, jonka täytteenä on reilusti herkkusieniä. Herkullinen ja ravitseva annos muhii meheväksi uunissa, jonka aikana voit tehdä jotain muuta!

Tinyn puolella herkutellaan juuresranskiksilla ja lohella, lämpimällä broilersalaatilla sekä maukkaalla pizzalla.

Kuuden reseptin viikko sisältää jälleen yli viisi ja puoli kiloa kasviksia, ravinteikkaita viljoja ja monipuolisesti proteiininlähteitä, yrttejä, ihania antioksidanttipitoisia mausteita sekä siemeniä. Paljon aitoa, oikeaa ruokaa, alusta saakka itse valmistettuna!

Kaikki reseptit, kuten aina, ovat luontaisesti gluteenittomia ja mahdollista valmistaa täysin maidottomasti. Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12.
Näin voit tehdä seuraavan viikon kauppareissusi vaikka jo viikonlopun aikana.

Syödään ja voidaan hyvin,
Tuulia xx

Wellberries meal plan_vk 6_16