Wellmeals menu viikolle 44

 

Copy of Wellberries meal plan vk 44_16

Tulevan viikon Wellmeals-menu olisi tässä, olkaapa hyvät!

Tarjolla on runsaasti eri kasviksia (yhteensä yli kuuden kilon verran!), sekä vaaleaa kalaa että lohta, katkarapuja sekä maukasta ja mureaa karitsan paahtopaistia. Suunnitelmaan kuuluu lisäksi ravitsevaa kvinoaa, siemeniä ja paljon eri yrttejä. Syksy alkaa olemaan lopuillaan ja talven tuloa ei voi olla huomaatta – sen kunniaksi valmistetaan ihanan mausteista ja lämmittävää pataa viikonlopuksi!

Viikko aloitellaan pikaisesti valmistuvalla lohella sekä yhdellä ikisuosikeistani: parsakaaliriisillä. Parsakaaliriisin voi lämmittää pikaisesti pannulla, mutta meidän keittiössämme se maistuu yhtä hyvin kypsentämättömänä, kunhan on hyvin maustettu. Viikko jatkuu kasvispainotteisesti helpolla ja maukkaalla kasvissosekeitolla, mihin kuoritut hampunsiemenet tuo ruokaisuutta. Keskiviikon helppo kalacurry saa makunsa tomaatista ja  limestä, ja tarjoillaan kvinoa-lanttu”riisin” sekä korianterin kera – nam! Torstain päivällinen syntyy mantelijauhosta valmistuvista pinaattiletuista sekä ihanasta puolukka-banaanisurvoksesta.

Viikonloppun aloituksena katkarapu-kukkakaalitaboulleh kelpaa kevyemmäksi päivälliseksi sellaisenaan, ja lauantain sekä sunnuntaina padassa liha muhii pehmeäksi ja mureaksi tomaattipyreestä valmistuvassa kastikkeessa, yhdessä rosmariinin, timjamin ja juurisellerin kanssa. Lämmittävää lohturuokaa kylmiin päiviin!

Tinyn puolella listalla on pinaattilettuja, maukasta kalacurryä sekä ihanaa karitsapataa.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Ihanaa ja herkullista viikkoa . syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan_vk 12_16