Wellmeals menu viikolle 41

Wellberries meal plan vk 41_16

Viikon 41 Wellmeals-menu olisi jälleen täällä, olkaapa hyvä!

Tiedossa on lähes kuusi kiloa kasviksia, ihania makuja, värejä ja ravinteita. Vegepäiviä on jälleen tiedossa kaksi, vaaleaa lihaa ja kalaa kolmena päivänä, ja punaista lihaa kahtena. Tarjolla on lisäksi syvänvihreitä yrttejä, juureksia, hyvää tekeviä mausteita, siemeniä ja pähkinöitä.

Reseptit ovat tietenkin luontaisesti gluteenittomia, sekä maidottomia: Wellmeals on askel kohti ympäristöystävällisempää (ja todella ravitsevaa) ruokailua, helposti!

Viikko aloitellaan maukkaalla jauhelihakeitolla, mikä saa seurakseen kahta keitossa pehmeäksi muhivaa kaalia. Tiistain raakapasta-ateria syödään ihanan latva-artisokkakastikkeen kanssa, mikä saa pehmeän koostumuksensa lisäksi täyttävyyttä ja ravinteita liotetuista siemenistä – kokeile uudenlaista tapaa syödä ”pastaa” rohkeasti!

Keskiviikon ateria syntyy käden käänteessä pannulla: maukas kana ”stir fry” saa ihanan seesamkastikkeen seurakseen, ja paljon rouskuvaa (ja superterveellistä!) parsakaalia. Tee makumatka Aasiaan ja jos haluat, kruunaa ateria nauttimalla se autenttisesti puikoilla. Torstain juurisellerikeitto saa hauskaa twistiä ja pehmeyttä mantelikermasta, mikä tehdään itse.

Viikonloppu aloitellaan jauheliha-punakaalipaistoksella, jonka kanssa nautitaan ihanaa puolukkapyreetä, mikä saa makeutensa luonnollisesti banaanista. Lauantain ja sunnuntain kalapadassa maistuu tomaatti, oliivit ja ihanat mausteet. Pata syödään herkullisen muusin kanssa.

Tinyn puolella herkutellaan kahden kaalin jauhelihakeitolla, stir fry:llä ja tomaattisella kalapadalla.

Eikö kuulostakin hyvältä? Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin,
Tuulia xx

Wellberries meal plan_vk 41_16