Wellmeals menu viikolle 4

Wellberries meal plan vk 4_16 (1)

Jälleen olisi aika julkaista tulevan viikon Wellmeals-ateriat!

Viikko sisältää mahtavan määrän kasviksia (noin kuusi kiloa!), monipuolisesti proteiininlähteitä, siemeniä ja mausteita. Tarjolla ensi viikolla on jopa kolme kasvisruokapäivää (joista kaksi vegaanisia): ihanaa kahden kaalin nuudelipaistosta, joka saa juustoista makua oluthiivahiutaleista, lämmintä lehtikaalisalaattia joka pursuaa ravinteita, sekä mausteisen lämmittävää linssikeittoa.

Kasvisruokien lisäksi herkutellaan maukkaalla uunikalalla, joka saa ihanan makunsa valkosipulista ja inkivääristä. Uunissa muhinut kala tarjoillaan nopeasti valmistuvan bataatti”riisin” sekä sitruunan kanssa. Perjantain reseptin jauhelihakastike saa kauniin värinsä punajuuresta, ja se syödään kvinoan sekä punakaalin seurana. Viikonlopun ateriana on mausteinen kanapata, jonka makumaailmaan on lainattu Marokon makuja. Kanapata tarjoillaan kukkakaali-lanttumuussin sekä hyvää tekevän hapankaalin kanssa.

Herkullinen ja hyvää tekevä viikko olisi siis jälleen tiedossa! Monipuolinen, ravitseva ruoka auttaa sinua jaksamaan, hyvää tekevät mausteet buustaavat vastustuskykyäsi. Itse tehty ja yhdessä syöty ruoka tekee hyvää sekä ilahduttaa kiireisenkin arjen keskellä – ja kun reseptit ovat valmiiksi mietittyjä, ei siihen mene liikaa aikaakaan!

Kaikki reseptit, kuten aina, ovat luontaisesti gluteenittomia ja mahdollista valmistaa täysin maidottomasti. Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12. Näin voit tehdä seuraavan viikon kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana.

Syödään ja voidaan hyvin,
xxx

 

Wellberries meal plan_vk 4_16