Wellmeals menu viikolle 4

Wellberries meal plan vk 4_17

Tammikuu etenee vaan, ja nyt onkin aika julkaista tammikuun viimeisen kokonaisen viikon Wellmeals-ateriasuunnitelma! Viikko sisältää jälleen monipuolisen kattauksen kasviksia (hieman yli viiden kilon verran), kaksi vegepäivää, vaaleaa ja punaista lihaa sekä kalaa, yrttejä, ihania mausteita ja makuja.

Viikko aloitellaan superhelpolla kukkakaaliriisillä. Tämä superterveellinen annos tarjoillaan lämminsavulohen ja purjoviipaleiden kanssa, ja se valmistuu hetkessä.

Tiistain tattari-katkarapukulho pursuaa kasviksia ja on herkullinen mutta helposti valmistuva annos, joka saa itämaisia vaikutteita makumaailmaansa. Tämä tarjoillaan ruokaisuutta (ja ravinteita) tuovan kananmunan sekä raikkaiden kasvisten kanssa.

Keskiviikon pehmeä broilerpaistos tarjoillaan persiljan sekä maukkaan sesongin palstenakka”riisin” kanssa. Juureksista valmistettu riisi on yksi suosikkilisukkeistani, suosittelen todella testaamaan tätä reseptiä!  Torstain kasvistaboulleh saa täyttävyyttä linsseistä, kvinoasta sekä siemenistä, ja seurakseen kasviksia sekä ihanan raikkaan kastikkeen – annos täynnä väriä ja ravinteita!

Perjantai aloitellaan helpoilla porkkanaletuilla, jotka tarjoillaan sesongin avokadokastikkeen ja proteiinipitoisten hampunsiementen kanssa. Letut syntyvät helposti ja ovat ihania – olenpa kuullut jonkun korvaavan niillä jopa blinit!

Lauantain ja sunnuntain naudanpaisti leikataan ohuiksi suikaleiksi, ja wokataan mureaksi parsakaalin sekä riisinuudelien kanssa. Makumaailmassa maistuu chili, tuore inkivääri sekä raikas lime – lämmittäviä sekä piristäviä makuja  tammikuun loppuun.

Tinyn puolella herkutellaan katkarapu-tattarikulholla, broilerkastikkeella ja juures”riisillä” sekä naudanliha wokilla.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin, Tuulia

Wellberries meal plan_vk 4_17