Wellmeals menu viikolle 33

Wellberries meal plan vk 35 (1)

Elokuukin on jo melkein puolessa välissä, ja Wellmealsin tulevan viikon menu olisi tässä, olkaapa hyvä!

Viikko 33 aloitellaan värikkäällä ja runsaalla broiler-kaalisalaatilla, mikä kätkee sisäänsä vaikka mitä ihania sesongin kasviksia, muun muassa kesäkurpitsaa, retiisejä ja porkkanaa. Salaatti saa makua yrteistä ja ihanasta sitruunaisesta kastikkeesta. Viikkoa jatketaan ihanan pehmeällä uunilohella, joka saa seurakseen kvinoaa ja kukkakaalia – yhtä lempilisukkeistani! Lisuke on yhtä aikaa täyttävä mutta ihanan kevyt, ja pursuaa ravinteita, tietenkin.

Keskiviikon vaalea kala tarjoillaan maukkaassa tomaattisessa keitossa, joka arkikeitolle sopivaan tapaan valmistuu nopeasti, ja torstain pinaattiletut tehdään tietenkin alusta saakka itse (ja ne ovat todella hyviä!). Letut tarjoillaan hedelmäisen punakaali-lisukkeen sekä ihanan banaani-puolukkasurvoksen kanssa.

Viikonloppu aloitellaan herkullisella keitolla, joka saa syvänpunaisen värinsä tuoreista punajuurista. Keitto syödään proteiinipitoisten hampunsiementen kanssa, ja on ihanaa. Lauantain ja sunnuntain ateria tehdään, kuten aina, lauantain puolella valmiiksi, ja tulevana viikonloppuna syödään uunissa herkulliseksi muhivaa jauheliha-bataattivuokaa, missä bataatin lisäksi maistuvat muut juurekset. Vuoka tarjoillaan hyviä bakteereja pursuavan hapankaalin kanssa.

Viikon 33 ateriasuunnitelma sisältää huikean määrän kasviksia: yli kuuden ja puolen kilon verran! Tämä on huikea määrä, eikä näiden aterioiden jälkeen tarvitse pelätä etteikö 500 gramman päivittäinen suositus täyttyisi. Vegepäiviä on kaksi, joiden lisäksi syödään kalaa kahtena päivänä, kanaa yhtenä ja punaista lihaa viikonlopun kunniaksi. – Monipuolisia aterioita, lisukkeita ja vaikka mitä ihanaa!

Tinyn puolella on tarjolla värikästä ja runsasta kanasalaattia, pehmeää uunilohta sekä jauheliha-bataattivuokaa.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin,
Tuulia xx

Wellberries meal plan vk 33_16