Wellmeals menu viikolle 31

Wellberries meal plan vk 31

Heinäkuun Wellmeals-tauko vilahti ohi kuin silmänräpäyksessa – toivottavasti ehditte rentoutua ja nauttia auringosta! Ruudun tällä puolen ollaan taas oltu innokkaasti hyvää tekevien ja kasviksia pursuvien reseptien kimpussa – loman jälkeen on taas ollut ihanaa päästä kunnolla kokkailemaan.

Elokuun ensimmäinen viikko käynnistyy yhdellä lempireseptilläni: parsakaaliriisillä ja sitruunaisella lohella. Helpompaa ja maukkaampaa arkiruokaa saa hakea, ja ateria valmistuu hetkessä – mikäs sen parempaa, jos aurinko paistaa ja olisi muutakin tekemistä kuin olla keittiössä.

Myös tiistain ateria, makoisa ja täyttävä herkkusieni-omeletti, valmistuu nopeasti ja vaivatta. Viikkoa jatketaan tomaattisella jauhelihakastikkeella, missä maistuu yrtit ja ihanat mausteet. Kastike tarjoillaan kukkakaalimuussin kera, mikä on juuri sopivan kevyt lisuke kastikkeelle. Torstaina tehdään makumatka Intiaan, linssi-kanakastikkeen merkeissä, joka maistuu ihanasti kurkumalta ja tuoreelta inkivääriltä sekä saa seurakseen ravinteikasta kvinoaa.

Viikonlopun kokkailut aloitellaan seesam-lihapullilla, jotka saavat seurakseen ihanan avokadokastikkeen ja bataatti”riisiä”. Annos on maukas ja aloittaa viikonlopun herkullisissa merkeissä. Lauantain ja sunnuntain ateria valmistuu hieman ”työläämmän” perjantain reseptin jälkeen jälleen käden käänteessä, jättäen paljon aikaa muuhun toimintaan kesäviikonlopun ajalle; tarjolla on pehmeän täyteläistä kalaa kahden kaalin paistoksella. Kokeile uusia reseptejä ennakkoluulottomasti!

Kasviksia tulevalle viikolle kertyy yli viiden kilon verran, ja tämän lisäksi kaikkea muuta ihanaa: eri kaloja, vaaleaa ja punaista lihaa, yrttejä, mausteita ja raviteikkaita lisukkeita.

Tinyn puolella herkutellaan paistetulla, sitruunaisella lohella, herkkusieni-omeletilla sekä seesamlihapullila ja ”bataattiriisillä”.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Namnam – syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan_vk 31