Wellmeals menu, viikolle 3

Wellberries meal plan vk 3_16

Menu Wellmeals-viikolle 3 on herkullinen kokonaisuus ja sisältää jälleen huikean määrän hyvää tekeviä ja maukkaita kasviksia; yhteensä koko viikon aikana resepteissä niitä käytetään yli kuuden kilon verran!

Viikon aloittaa täyttävä lehtikaalisalaatti, missä kvinoan lisäksi on mm. latva-artisokkaa sekä avokadoa. Tiistain palsternakkapihvit sopivat erityisesti juuri tähän sesonkiin, ja ne syödään herkullisen punakaali-persimonisalaatin kanssa. Viikkoa jatketaan intialaisen ruuan merkeissä, pehmeällä buttetchicken-annoksella. Tämä lämmittävä ruoka tarjoillaan riisin sijaan kukkakaaliriisin kanssa.

Torstaina syödään herkullista ja superhelppoa kalakeittoa, mikä valmistuu vaaleasta kalasta ja saa pehmeytensä kasvikermasta. Perjantain annos koostuu mausteisista katkaravuista sekä herkullisesta kvinoa-parsakaalilisäkkeestä, joka valmistuu sekin helposti ja nopeasti. Viikonloppuna katseet suunnataan Englantiin, ja nautitaan brittien perinteistä Shepherd’s Pie:tä, tuunattuna ravitsevampaan suuntaan, tietenkin. Herkullinen karitsan jauhelihakastike (käytä naudan jauhelihaa jos karitsaa ei ole saatavilla) saa päälleen bataatti-lanttumuussin, ja annos syödään avokado-tomaattisalaatin kanssa.

Tiny-tilaajien helppo ja maukas viikko koostuu palsternakkapihveistä punakaalisalaatilla, intialaisesta kanakastikkeesta sekä pehmeästä kalakeitosta.

Herkullinen ja ravitseva viikko on siis tiedossa: viikko on pullollaan hyvää ruokaa, lämmittäviä ja mielenkiintoisia makuja, monipuolisia proteiininlähteitä sekä runsaasti kasviksia. Oikeaa, ravitsevaa ruokaa ja hyvää energiaa lumisiin päiviin!

Kaikki reseptit, kuten aina, ovat luontaisesti gluteenittomia ja mahdollista valmistaa täysin maidottomasti. Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12. Näin voit tehdä seuraavan viikon kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana.

Syödään ja voidaan hyvin,
xxx

Wellberries meal plan_vk 3_16

 

2 thoughts on “Wellmeals menu, viikolle 3

 • Miten voisin korvata vk 3 shepher’s pie bataatin ja lantun, lanttu tekee minulle vatsaoireita ja en pidä bataatin makeasta mausta ruoassa. Ruokanne ovat olleet erittäin maukkaita.

  • Hei Tarja,
   Pahoittelut että vastauksessani kesti, vasta huomasin kommenttisi. Jatkossa voit laittaa kysymyksiä myös suoraan sähköpostilla, niin saat varmasti ajoissa vastauksen.
   Eli, bataatin voit vaikka korvata porkkanalla ja lantun palsternakalla, mutta laittaisin niitä ruokaan n. puolet ja puolet. Mikäli porkkanakin on liian makeaa ruuassa, voit korvata osan siitä (tai vaikka kokonaan) vielä esimerkiksi nauriilla tai juurisellerillä, tai muilla juureksilla joiden mausta pidät enemmän.
   Myös kukkakaalimuussi käy erinomaisesti tähän ruokaan.

   Ja kiitos, onpa kiva kuulla että olet tykännyt resepteistä!
   /Tuulia

Comments are closed.