Wellmeals menu viikolle 26

Wellmeals meal plan vk 26_16

Wellmealsin viimeinen viikko, ennen heinäkuun kesätaukoa, olisi tässä!

Kasviksia ensi viikon suunnitelmasta löytyy lähes kuuden kilon verran (!), sekä monipuolisesti proteiininlähteitä, peräti kolme herkullisa vegepäivää ja muutama kalapäiväkin on mahtunut suunnitelmaan mukaan! Lisäksi herkullisia lisäkkeitä, yrittejä sekä hyvää tekeviä mausteita. Muutaman ensi viikon ruuista valmistat helposti myös grillissä, jos säät suosivat ja grillausmahdollisuus löytyy.

Viikko aloitellaan ihanalla kurkumaisella kalkkunalla, joka tarjoillaan hedelmäiseltä pinaattipediltä. Tiistaina syödään mausteista ja ihanan täyttävää linssimuhennosta, joka syödään kevyesti kukkakaaliriisin seurana. Keskiviikon ihanat, itse tehdyt pinaattiletut saavat palsternakkapaistoksen seurakseen, ja torstain ateria hoidetaan helpolla, mutta maukkaalla ja täyttävällä kasvissosekeitolla.

Perjantain munakoisot ovat ihania. Ne muhivat uunissa herkullisiksi, ja syödään raikkaan avokadotahnan kanssa. Viikonlopun kalacurryssä maistuu Aasia, mutta riisin sijaan se tarjoillaan ravinteikkaan kvinoan kanssa. Nam!

Wellmeals siirtyy nyt myös kuukaudeksi kesälaitumille, kuten varmasti suurin osa myös teistä! Nautitaan auringosta, pitkistä vapaapäivistä ja muistetaan syödä hyvin myös loman aikana. ❤️

Mikäli haluat mukaan vielä Wellmealsin kesäkuulle, ei hätää! Voit hyvin tehdä tilauksesi lomabreikistä huolimatta – tilauksesi jatkuu automaattisesti elokuun alussa, viikolla 31. Tauon jälkeen ensimmäiset reseptit sekä ostoslista ilmestyy sähköpostiisi 29.7, ennen klo 12.

Ihanaa juhannusta sekä heinäkuuta!

tuulia
xx

Wellberries meal plan_vk 26_16