Wellmeals menu viikolle 24

Wellberries meal plan vk 5_16

Tervetuloa Wellmealsin viikon 24 pariin! Mahtavaa, että löysit tiesi tänne!

Tulevan viikon menu koostuu monipuolisista proteiininlähteistä, värikkäistä kasviksista, yrteistä, siemenistä ja näistä koostetuista ihanista aterioista – ravitsevaa ruokaa, yhteisiä aterioita ja hyvää fiilistä on jälleen tarjolla tilaajien keittiöihin!

Viikon aloittaa ravitseva kasviskeitto, joka saa pehmeyttä ja täyteläisyyttä ihanista avokadoista. Tiistaina herkutellaan helpolla uunilohella, sekä herkullisilla juuresranskalaisilla (tämä on ehdottomasti viikon lempiannokseni, nam!). Annos tarjoillaan ihanan raikkaan hernepeston ja sitruunanlohkojen kanssa, ja voit valmistaa lohen helposti myös grillissä, nyt kun säät näyttävät meitä suosivan!

Lämmin broilersalaatti syntyy hetkessä. Kurkumalla maustetun broilerin lisäksi salaatissa maistuu monipuoliset kasvikset, omenan tuodessa annokseen hapokkuutta.

Torstain kalakeitto saa makua juustokuminasta ja tomaatista, ja perjantaina vietetään pizzaperjantaita: viikonloppu aloitellaan herkullisella viljattomalla pizzalla. Tällä kertaa täytteenä on katkarapuja, latva-artisokkaa sekä rucolaa – maukas ja ravitseva startti viikonloppuun!

Viikko lopetellaan ravitsevalla ja herkullisella kvinoalaatikolla, jonka täytteenä on reilusti herkkusieniä. Herkullinen ja ravitseva annos muhii meheväksi uunissa tai grillissä, joten aterian valmistumista odotellessasi voit tehdä jotain muuta: ottaa vaikka aurinkoa!

Tinyn puolella herkutellaan juuresranskiksilla ja lohella, lämpimällä broilersalaatilla sekä maukkaalla pizzalla.

Kuuden reseptin viikko sisältää jälleen yli viisi ja puoli kiloa kasviksia, ravinteikkaita viljoja ja monipuolisesti proteiininlähteitä, yrttejä, ihania antioksidanttipitoisia mausteita sekä siemeniä. Paljon aitoa, oikeaa ruokaa, alusta saakka itse valmistettuna!

Kaikki reseptit, kuten aina, ovat luontaisesti gluteenittomia ja mahdollista valmistaa täysin maidottomasti. Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12. Näin voit tehdä seuraavan viikon kauppareissusi vaikka jo nyt viikonlopun aikana!

Syödään ja voidaan hyvin,
Tuulia

Wellberries meal plan_vk 6_16