Wellmeals menu viikolle 23

Wellberries meal plan vk 23_16

Tervetuloa Wellmealsin viikon 23 ääreen! Kesäkuun ensimmäinen kokonainen viikko käynnistyy, ja kesä on virallisestikin vihdoin täällä.

Viikko aloitellaankin kesäisissä merkeissä: sitruunainen uunilohi on ihanan makuinen, mehukas ja valmistuu superhelposti. Sen kanssa syödään kesäisesti salaattia, missä maistuu selleri, omena ja punaiset retiisit. Tiistain ruokana on arjen nopea pelastaja: mausteinen jauhelihakeitto, joka porisee herkulliseksi itsekseen hellalla, ja on vaivaton valmistaa.

Keskiviikon paahdetussa kukkakaalisalaatissa pääraaka-aineet paahdetaan ihaniksi uunissa, ja tarjoillaan salaatin kera. Jos vuohenmaitotuotteet kuuluvat ruokavalioosi, voit syödä herkullisen ruuan fetajuuston kanssa, muuten lisää ateriaan hieman enemmän kuorittuja hampunsiemeniä ja oluthiivahiutaleita. Torstain lihapullat saavat seurakseen bataattiranskiksia sekä tuoretomaattikastikkeen. Sekä pullat että ranskikset valmistuvat uunissa yhtä aikaa, kastikkeen sekoitat kätevästi blenderissä.

Viikonloppu aloitellaan broiler-kvinoakulholla, jossa maistuu chili, kurkuma sekä juustokumina, sesongin nektariinin sekä kesäkurpitsan lisäksi. Lauantaina ja sunnuntaina on tarjolla vaaleaa kalaa, joka valmistuu helposti uunissa kaalipedillä, ja lainaa makumaailmansa Aasiasta.

Kasviksia ensi viikolle kertyy yli viiden kilon verran. Monipuoliset proteiininlähteet, vegepäivä, kalapäivät, siemenet, yrtit ja mausteet takaavat, että viikko on herkullinen ja hyvää tekevä kokonaisuus!

Tinyn puolella herkutellaan uunilohella, nopealla mausteisella jauhelihakeitolla sekä broilerkvinoakulholla.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin,
xx

Wellberries meal plan_vk 23_16