Wellmeals menu viikolle 22

Wellberries meal plan vk 9_16

Tulevan viikon menu on tässä, ja tuloillaan on jälleen monipuolinen kokonaisuus ihania aterioita, yhteisiä ruoka- ja kokkaushetkiä helpon reseptiikan parissa!

Viikko aloitetaan kurkumaisella kalkkunalla, mikä tarjoillaan raikkaan salaattipedin sekä hedelmien kanssa. Tiistainkin ruoka valmistuu hetkessä, omeletin muodossa, jonka sisään kätketään valkosipulissa paistettua lehtikaalia (suosikkilisäkkeeni, melkein mihin vain!) sekä katkarapuja. Keskiviikkon värikäs kvinoasalaatti sisältää punakaalia, luumuja, kvinoaa, fetaa (jonka maidottomat korvaavat ihanan makuisilla oluthiivahiutaleilla) sekä proteiinipitoisia hampunsiemeniä. Keskiviikkona samalla keitetään kvinoa valmiiksi jo seuraavan päivän bataatti-kvinoapihveihin, jotka paistuvat uunissa nopeasti ja syödään ”salaattiwrapeiltä” avokadokastikkeen ja murustellun fetan seurana.

Viikonloppu aloitellaan persiljaisella kukkakaali”risotolla”, joka tarjoillaan herkulliseksi paistetun kalan ja sitruunalohkojen kanssa. Lauantain ja sunnuntain ruoka muhii uunissa mehukkaaksi jauhelihan, tomaattikastikkeen sekä munakoison liitoksi ja tarjoillaan jälleen superterveellisen hapankaalin seurana- mehevää uuniruokaa viikonlopuksi ja hyviä bakteereja vatsalle!

Tuleva viikko on monipuolinen ja pullollaan hyvää tekeviä raaka-aineita: kasviksia (lähes kuuden kilon verran!), kalaa, vaaleaa ja punaista lihaa, kvinoaa, siemeniä, yrttejä ja mausteita.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana.

Syödään ja voidaan hyvin!

Wellberries meal plan_vk 9_16_