Wellmeals menu viikolle 20

Wellberries meal plan vk 20_16 (1)

Toukokuu on jo puolessa välissä, ja kesän voi jo sanoa olevan täällä! Sen huomaa myös Wellmeals-menussa, josta löytyy paljon kesäisiä makuja ja fiilistä.

Viikko aloitellaan superhelpolla varhaiskaalisalaatilla, joka saa seurakseen lohta ja parsaa, ja päälleen ihanan pehmeän kastikkeen. Tiistaina syödään kanaa kurkumaisella kastikkeella ja ravitsevalla kvinoalla, ja viikkoa jatketaan taas helpoissa merkeissä: Keskiviikkona syödään helppoa juuressosekeittoa, joka maustetaan hieman yllättävällä, mutta raikkaalla, tavalla!

Torstaina herkutellaan keväisillä kesäkurpitsaletuilla, ja perjantaina helpolla mutta todella maukkaalla kasvispaistoksella. Uunissa paahdettu bataatti, munakoiso ja kukkakaali saa seurakseen ihania mausteita ja pähkinöitä. Fetan maidottomat korvaavat siementen ja oluthiivahiutaleiden sekoituksella, ja molemmat versiot viimeistellään ihanalla yrttiöljyllä.

Viikonlopun paprikat saavat täytteekseen lehtikaalia, karitsan jauhelihaa, minttua ja muita herkullisia raaka-aineita, ja muhivat mehukkaiksi uunissa.

Kasviksia kuuden reseptin viikkoon kertyy yli kuuden kilon verran.

Monipuoliset proteiinilähteet, vegepäivät, yritit, siemenet&pähkinät, mausteet ja lisukkeet muodostavat viikosta jälleen herkullisen ja maukkaan kokonaisuuden, mitä et halua missata!

Tinyn puolella herkutellaan paahdetuilla kasviksilla, varhaiskaali-lohisalaatilla sekä mehevillä uunipaprikoilla.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin,
xx

Wellberries meal plan_vk 20_16