Wellmeals menu viikolle 21

Wellberries meal plan vk 10_16 (2)

Tulevan viikon Wellmeals menu on jälleen tässä, olkaapa hyvä!

Viikko aloitellaan värikkäällä ja maukkaalla salaatilla, joka saa makunsa bataateista ja artisokan sydämistä. Ruokaisuutta salaattiin tuo kvinoa, ja sitruunainen öljykastike kruunaa kokonaisuuden.

Tiistain lohiruoka saa seurakseen pehmeäksi kastikkeessa paisteltuja punakaalisuikaleita, punakaali”pastaa”, ja keskiviikon bataattikeitto maistuu ihanasti inkivääriltä ja on lämmin mutta silti kevyt ateria keväiseen viikkoon.

Viikon vaalea kalaruoka tehdään pannulla, ja kurkumaiset kalafileet tarjoillaan kasvisten sekä herkullisen dipin kera. Perjantain jauheliha-kasvisvuoka muhii uunissa maukkaaksi hienonnetun timjamin kanssa ja on ihanan helppo ruoka koko perheelle.

Viikonloppua jatketaan uuniruokien parissa: broilerin koivet paistuvat mehukkaiksi uunissa (ostathan luomua, jos se vain on mahdollista!) yhdessä juuresten kanssa. Ateria nautitaan yrttisen siemenkastikkeen sekä hyvää tekevän hapankaalin seurana.

Kasviksia kuuden reseptin viikossa kertyy lähes kuuden kilon verran, ja viikko on jälleen täynnä hyvää tekeviä raaka-aineita: kasviksia ja juureksia, monipuolisesti proteiininlähteitä, yrttejä, mausteita sekä siemeniä.

Tinyn puolella herkutellaan lohella, kermaisen pehmeällä bataattikeitolla sekä maukkaalla jauheliha-juuresvuualla.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin!
Tuulia

Wellberries meal plan_vk 10_16_