Wellmeals menu viikolle 17

Wellberries meal plan vk 17_16

Viikon 17 Wellmeals menu jatkaa keväistä meininkiä, ja suunnitelmasta löytyy niin kauden parsaa kuin kukkakaaliakin. Viikolla syödään yli kuusi kiloa hyvää tekeviä kasviksia, jälleen monipuolisesti proteiininlähteitä, ihania mausteita sekä muita ravitsevia raaka-aineita.

Viikolta löytyy kaksi vegepäivää, kala – sekä katkarapupäivä, vaaleaa ja punaista lihaa. Kaikki nämä tarjoillaan herkullisten kastikkeiden tai lisukkeiden kera – helposti ja maukkaasti!

Viikko aloitellaan täyttävällä kasvis-fetamunakkalla (maidottomat korvaavat fetan mm. oluthiivahiutaleilla), ja tiistainakin pysytään vielä kasvislinjalla. Keskiviikon ”risotto” syntyy todella nopeasti kukkakaalista, kasvikermasta, vaaleasta kalasta sekä parsasta, ja maistuu ihanalle. Viikkoa jatketaan raakapastan merkeissä: kesäkurpitsasta veistetty pasta saa pehmeän kanakastikkeen seurakseen.

Viikonloppu alotetaan katkarapuwokilla, missä porkkanan ja kesäkurpitsan lisäksi maistuu ihanasti lime ja maukkaat mausteet. Tämä tarjoillaan nopeasti valmistuvien riisinuudeleiden kanssa. Lauantain ja sunnuntain ateria on myös superhelppo valmistaa: maukas tomaattinen jauhelihabolognese tarjoillaan parsakaali-kvinoalisukkeen kera – helppoa, herkullista ja ravitsevaa!

Tinyn puolella kokkaillaan kala”risottoa”, raakapastaa kanakastikkeella sekä katkarapuwokkia.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin,

xx

Wellberries meal plan_vk 17_16