Wellmeals menu viikolle 15

Wellberries meal plan vk 15_16

Wellmealsin viikko 15 aloitellaan keveissä merkeissä, helpon ja herkullisen hernekeiton parissa. Keitto saa kermaisuutta ja ruokaisuutta cashewpähkinöistä, ja on raikkaan keväinen keitto. Tiistain ruoka valmistuu pannulla jauhelihasta, tomaattikastikkeesta sekä pinaatista, ja tarjoillaan raikkaasti salaatinlehdiltä. Viikkoa jatketaan paistetulla kalkkuna-herkkusienipaistoksella, joka saa seurakseen kukkakaaliriisistä sekä hirssistä sekoitetun ravitsevan lisäkkeen. Nämä syödään hyvää tekevän hapankaalin kanssa. Torstaina herkutellaan raakapastalla, sekä pehmeän tomaattisella siemenkastikkeella, joka on juuri sopivan kevyttä mutta silti täyttävää ja ravitsevaa ruokaa.

Viikonloppuna tarjolla on jauhelihapihvejä sekä bataatti-lanttumuusia, ja viikonloppua jatketaan välimeren uunikalalla – tässä annoksessa vaalea kala saa seurakseen muun muassa tomaattia, ja pehmeää munakoisoa, ja tämä tarjoillaan herkullisen kvinoa-kaprislisäkkeen kanssa.

Kasviksia ensi viikkoon kertyy jälleen huimat 5,5 kiloa, ja vegepäiviä (oikeastaan – vegaanipäiviä) kertyy viikolle jälleen kaksi. Reseptiikan avulla on helppo vähentää päivittäistä lihan- ja maidonkulutusta, ja elää näin ekologisemmin – ”osa-aikainen kasvissyönti” jatkukoon siis! :)

Tinyn puolella tarjolla on pehmeän pähkinäistä hernekeittoa, jauheliha-pinaattipannua sekä kevyen täyttävää raakapastaa siemenkastikkeella.

Tervetuloa siis tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana.

Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Ihanaa ja herkullista viikkoa – syödään ja voidaan hyvin,
xx

Wellberries meal plan_vk 15_16 (1)