Wellmeals menu viikolle 11

Wellberries meal plan vk 11_16

Kas tässä viikon 11 menu, olkaa hyvä! <3

Viikko aloitellaan värikkäällä ja herkullisella parsakaali-jauhelihafrittatalla, mikä paistuu herkulliseksi uunissa vain noin 15 minuutissa. Tiistain ateriana on maukas kvinoa-munakoiso ”kulho”, mikä kätkee sisäänsä ravinteikasta kvinoaa, lehtikaalia, munakoisoa, kesäkurpitsaa ja vaikka mitä muuta herkullista. Tiistaina keitetään kvinoa valmiiksi myös keskiviikon kala-ateriaa varten, jolloin kvinoan ja ihanan uunikalan seuraksi paistellaan herkkusieniä.

Torstain ruokaisaan salaattiin paistetaan broileria (ostathan luomua), mikä maustetaan jälleen kurkumalla – yhdellä maailman terveellisimmistä mausteista. Perjantain ateria koostuu mehevistä lihapullista ja juuresmuussista, mitkä syödään ihanan paprikakastikkeen kanssa.

Viikonloppuna herkutellaan muhevalla linssi-juurespadalla, mikä on yksi suosikeistani. Pata saa makunsa monista mausteista: jauhetusta korianterista, juustokuminasta, paprika – ja chilijauheista, ceylonin kanelista ja rosepippurista, mitkä sopivat hyvin yhteen sekä linssien että juuresten kanssa. Pehmeyttä pataan tulee kookosmaidosta (jonka voi halutessaan korvata kaurakermalla, jos kookos ei makuna miellytä).

Kasviksia ensi viikon setissä on hieman alle 5,5 kilon verran. Tarjolla on juureksia monessa eri muodossa, lehtikaalia, sieniä, kesäkurpitsaa, paprikoita.. Vegepäiviä kuuluu suunnitelmaan kolme, yksi kalapäivä, kaksi punaisen lihan päivää sekä yksi vaalean lihan päivä. Näiden lisäksi tarjolla on tietenkin myös paljon siemeniä, mausteita ja muuta hyvää!

Tinyn puolella menuun kuuluu kvinoa-kasviskulho, kvinoaa ja uunikalaa sekä lihapullia juuresmuussilla ja paprikakastikkeella.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin!

Wellberries meal plan_vk 11_16