Wellmeals menu viikolle 1 – herkullista uutta vuotta!

Wellberries meal plan vk 1_16

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi, kuin syömällä hyvin ?

Wellmeals auttaa sinut alkuun tässä, palvelun tarjotessa valmiin ratkaisun ateriasuunnitteluun. Palvelu helpottaa ihan kaikentasoisten kokkien elämää, tuo vaihtelua keittiöön ja tarjoaa gluteenittoman sekä halutessa täysin maidottoman ratkaisun ruoka-arkeesi. Reseptiikka on luovaa, herkullista sekä helppoa, ja valmis kauppalista (tuoteryhmittäin järjestetty) tekee kauppareissuista helppoja.

Ei enää puolivalmisteita, eineksiä tai muutaman luottoruuan kierrätystä viikosta toiseen, heräteostoksia tai nahistuneita kasviksia jääkaapissa. Sen sijaan tarjolla on monipuolista, kasvisten saannin optimoivaa arkea, valmiin ratkaisun muodossa.

Vuoden ensimmäisen viikon menu sisältää yli 5,5 kg kasviksia, eli yksi Wellmeals-ateria sisältää keskimäärin lähes 40% aikuisten päivittäisestä kasvisten saannista. Viikko aloitellaan lämpimällä, rapealla ruusukaalisalaatilla, mikä kätkee sisälleen ilmakuivattua kinkkua ja pähkinöitä. Raikkaan ihana limelohi jatkaa viikkoa paahdettu kukkakaali seuranaan, ja keskiviikon mausteinen juuresvuoka valmistuu helposti uunissa. Torstain aterialla syödään pehmeää kalakeittoa pinaatilla, ja viikonlopun aloittaa ihana kurkumabroiler raakapastalla ja avokadokastikkeella. Viikonlopun ateria syntyy karitsan timjamimurekepihveistä, ihanan yrttikastikkeen ja kvinoan kanssa.

Eikö kuulostakin aika kivalta tavalta aloittaa uusi vuosi?

Tiny-versiossa listalla on ihana limelohi, maukas juuresvuoka sekä karitsan murekepihvit yrttikastikkeella. Murekepihvit muuten valmistuvat myös naudan jauhelihasta, mikäli lähikauppasi valikoimiin ei karitsan jauheliha kuulu.

Kaikki reseptit, kuten aina, ovat luontaisesti gluteenittomia ja mahdollista valmistaa täysin maidottomasti. Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12. Näin voit tehdä seuraavan viikon kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana.

Iloa, onnea ja hyvää vointia myös vuodelle 2016!
xxx

 

Wellberries meal plan_vk 1_16