Wellmeals ateriasuunnitelma, viikolle 46

Wellberries meal plan vk 46

Ensi viikon Wellmeals-reseptiikka pursuaa jälleen hyvää oloa sekä makua, kasviksia (yli viiden kilon verran) ja monipuolisesti eri proteiininlähteitä. Tulevan viikon ateriasuunnitelman menu näkyy yllä.

Viikko aloitetaan paistetulla lohella ja parsakaaliriisillä, aterialla, joka on oikeaa pikaruokien aatelia: ateria valmistuu nopeasti ja vaivatta, on herkullista ja jättää olon energiseksi väsyneen sijasta. Herkkusieni-omeletti jatkaa nopeasti valmistuvien ruokien listaa, eikä bolognese kukkakaalimuussillakaan vie liian kauaa aikaa arjesta. Viikkoa jatketaan mausteisilla mauilla, kun vuoroon astuu intialainen kana-linssikastike ravitsevalla kvinoalla. Viikonloppu aloitellaan superherkullisilla seesamlihapullilla, paistetulla bataattiraasteella ja avokadokastikkeella. Lauantain ja sunnuntain kahden kaalin kala saattaa kuulostaa aluksi hieman erikoiselta, mutta takaan, että kaalit muhivat uunissa kalan kanssa kermaisen pehmeäksi kokonaisuudeksi.

Kaikki reseptit ovat tietysti luontaisesti gluteenittomia, sekä maidottomia.

Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos.

Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12. Näin voit tehdä viikottaisen kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana!

Syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan_vk 46

One thought on “Wellmeals ateriasuunnitelma, viikolle 46

  • Hei! Onko mitenkään mahdollista saada vielä tuo viikon 46 reseptikokonaisuus sähköpostiin?? Siinä oli tosi maukkaan tuntuisia ruokalajeja että tekisi mieli heti kokeilla!
    (Tilasin 1 kk paketin) Suurkiitos jos onnistuu!!
    Ystävällisin terveisin
    Liisa

Comments are closed.