Wellmeals – ateriasuunnitelma, viikolle 45

Wellberries meal plan vk 45

Ohessa on viikon 45 Wellmeals-menu, joka on jälleen ihanan värikäs ja maukas kokonaisuus aterioita ja uusia ideoita. Pidä huoli omasta ja perheesi kasvisten saannista tällä helpolla ja herkullisella tavalla – varmistat samalla että arjessasi käytetään monipuolisesti proteiininlähteitä, siemeniä ja yrttejä.

Ensi viikon suunnitelma sisältää yli viisi kiloa monipuolisia kasviksia, hyviä makuja ja ihania lisäkkeitä. Viikko alkaa nopealla broilerpaistoksella, mikä nautitaan pehmeän palsternakka-sienilisäkkeen kanssa. Myös bataatticurry katkaravuilla valmistuu nopeasti ja viikko jatkuu maukkaalla paprika-linssikeitolla. Ruokaisa ja herkullinen salaatti saa täyttävyyttä kvinoasta, ja seurakseen myös sesongin hedelmän, persimonin makeuden. Viikonloppu aloitellaan ihanalla seesamkalalla, ja jatkuu naudanlihapaistoksella, mikä tarjoillaan helpon kukkakaaliriisin ja korianterin kanssa.

Tinyn puolella valmistetaan bataatti-katkarapucurryä, seesamkalaa punakaalilisäkkeellä sekä naudanlihapaistosta kukkakaaliriisillä.

Kaikki reseptit, kuten aina, ovat luontaisesti gluteenittomia ja mahdollista valmistaa täysin maidottomasti. Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos.

Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12, joten voit tehdä viikottaisen kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana!

Syödään ja voidaan hyvin,
xxx

Wellberries meal plan_vk 45_