Wellmeals – ateriasuunnitelma viikolle 44

Wellberries meal plan vk 44

Ensi viikon Wellmeals-ateriasuunnitelman menu on jälleen pullollaan ihania kasviksia, monipuolisia proteiininlähteitä, herkullisia lisäkkeitä ja hyvää oloa! Ensi viikon suunnitelma sisältää reippaasti yli viisi kiloa kasviksia – keskimäärin yksi Wellmeals-ateria kattaakin n. 40% aikuisten päivittäisestä suosituksesta!

Viikko aloitellaan sitruunaisella uunilohella, joka valmistuu helposti uunissa sillä välin kun teet selleri-kasvislisäkkeen kalalle. Mausteinen ja helppo jauhelihakeitto sisältää paljon juureksia ja saa potkua inkivääristä, keskiviikon ruoka saa ihanan paahteista makua kukkakaalista. Lihapullat saavat seurakseen tomaattisen kastikkeen ja bataattiranskalaiset, perjantai saa makua broilerkvinoasta ja appelsiinista. Viikonlopun kala mehevöityy uunissa kaalipedillä, saa potkua chilistä ja pehmeyttä kookosmaidosta. Monipuoliset yrtit ja siemenet kruunaavat helpot reseptit ensikin viikolla – ihanan helppoa ja herkullista!

Kaikki reseptit ovat tietysti luontaisesti gluteenittomia, sekä maidottomia (ja tietenkin herkullisia!).

Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12, joten voit tehdä viikottaisen kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana!

Syödään ja voidaan hyvin,
xxx

Wellberries meal plan_vk 44

4 thoughts on “Wellmeals – ateriasuunnitelma viikolle 44

Comments are closed.