Wellmeals menu viikolle 38

Wellberries meal plan vk 38 (2)

Syyskuu etenee, ja ehkä aurinkoiset ja lämpimät päivät alkavat pikku hiljaa siirtyä syksyisemmän sään puolelle – ainakin Wellmealsin puolella aletaan siirtymään kohti syksyisempiä aterioita!

Viikko aloitellaan lämmittävällä, mausteisella jauhelihakeitolla, missä maistuvat maukkaat juurekset, tomaatti ja ihanat mausteet. Tiistaina vietetään kalapäivää, ja tiedossa on uunissa valmistuva, superherkullinen illallinen: uunilohta sekä herkullisia bataattiviipaleita, tarjoiltuna maukkaan, blenderissä käden käänteessä valmistuvan raakapeston kanssa. Ihanaa!

Keskiviikon kasviskeittona on ihanaa porkkanakeittoa kuminalla – keitto valmistuu hetkessä ja saa proteiinia annoksen siemenistä. Torstain gratiinissa maistuu kukkakaali ja juurekset. Kananmunat tuovat ruokaisuutta annokseen, yhdessä siementen ja vuohenjuuston kanssa. Maidotonta ruokavaliota noudattavalle kerrotaan erikseen, miten juusto korvataan.

Perjantaina herkutellaan pitkästä aikaa pizzalla, viljattomalla sellaisella. Pohja on kuitupitoinen ja täyttävä, ja pizzan täytteistä mainittakoon ihana artisokka, kaprikset ja pinjansiemenet – nam!

Viikonlopuksi lähdetään makumatkalle Marokkoon, uunibroilerin ja kurkumaisen hirssin siivittämänä. Ateria muhii meheväksi uunissa, ja hirssi saa päälleen granaatinomenan siemeniä – niitä kun nykyään saa pakasteenakin! Tarvitteassa sen voi toki korvata muulla hedelmällä, mitä kauppasi valikoimista varmasti löytyy – ohjeessa kerrotaan tarkemmin, millä.

Viikko on pullollaan ihania, luontaisesti gluteenittomia ja halutessa täysin maidottomia reseptejä. Kasviksia tulevalle viikolle tulee kertymään lähes 5,5 kilon verran! Ateriasuunnitelmassa on kolme vegepäivää, kalapäivä, vaaleaa lihaa ja punaista lihaa ainoastaan yhtenä päivänä. Herkullisia, hyvää tekeviä mausteita, ravitsevia raaka-aineita, yrttejä, ja mitä vielä – ihana viikko tiedossa.

Tinyn puolella herkutellaan mausteisella ja nopealla jauhelihakeitolla, kukkakaaligratiinilla sekä uunibroilerilla.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin,
Tuulia xx

Wellberries meal plan_vk 38_16