Wellmeals menu viikolle 35

Wellberries meal plan vk 35_16

Viikko 35 lähestyy, ja samalla elokuu loppuaan! Kesä meni, mutta onneksi syksylläkin voi nauttia tuoreesta ja maukkaasta ruuasta sekä uuden satokauden herkuista, pimenevien (ja toivottavasti lämpimien!) iltojen aikana.

Wellmealsin viikko 35 koostuu ihanista aterioista: helpoista keitoista, raakapastasta lämpimällä kastikkeella, rouskuvasta salaatista ja pehmeistä kala-aterioista. Kalaruokia ensi viikolla onkin herkulliset kolme päivää, vegepäiviä kaksi, kanaa ja punaista lihaa kumpaakin yhtenä päivänä.
Jos pohdit keinoja lihapäivien vähentämiseen, on Wellmeals superhelppo, ravitseva ja etenkin maukas tie kasvispainotteisempaan elämään!

Viikko aloitellaan helpolla ja ravitsevalla kasviskeitolla, mikä nautitaan siementen ja tuoreiden yrttien kanssa. Keitto valmistuu hetkessä ja sopii näin erinomaisesti viikon ensimmäiseen päivään. Tiistain lohilaatikko muhii uunissa meheväksi, ja samalla keitetään tattari seuravankin päivän ruokaan. Näin keskiviikon rouskuva ja ravitseva salaatti on helppo ja nopea koota, ja paksuhko yrttikastikekin valmistuu hetkessä blenderissä tai sauvasekoittimella.

Torstaina herkutellaan sesonkia mukailleen kesäkurpitsapastalla, mikä saa seurakseen tällä kertaa lämpimän kastikkeen – ihana yhdistelmä raakaa ja kypsää! Perjantain kanakeitto saa makunsa limestä, kookosmaidosta (jos kookos makuna ei sovi, voit toki tehdä keiton kaurakermaankin) ja ruokaisuutta lihan lisäksi kasviksista ja riisinuudeleista. Ihana, pehmeä ja täyttävä keitto!
Viikko lopetellaan pehmeällä kalakastikkeella, joka kätkee sisäänsä paljon vaaleaa kalaa sekä kasviksia, ja saa seurakseen lempilisäkettäni: kukkakaalia ja kvinoaa.

Viikkoon kuuluu lähes 5,5 kiloa kasviksia, yrttejä, siemeniä, hyvää tekeviä mausteita, sekä monipuolisesti proteiininlähteitä – herkullinen viikko tiedossa!

Tinyn puolella on tarjolla lohi-tattarilaatikkoa kapriksilla, rapeaa kasvissalaattia ihanalla kastikkeella sekä kana-kookoskeitto limellä. Ravinteita ja raikkaita makuja.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Tähän loppuun haluan jakaa vielä palautteen, jonka sain hetki sitten. Pääsääntöisesti Wellmeals-palaute on todella hyvää, mutta tämä palaute erityisesti lämmitti, ja muistutti minua myös siitä, miksi tätä työtä teen – palvelu voi todella muuttaa elämää!

”Otin ajatuksekseni toteuttaa hyvin tarkasti reseptejä, joten vaikutukset arkeen olivat suuret. Kaupassa meni ensimmäisellä kerralla huomattavasti enemmän rahaa ja pidempi aika, koska ostin KAIKEN öljyjä ja siemeniä myöten. Seuraavilla kerroilla kauppareissu sujui huomattavasti nopeammin koska tiesi mitä oli hakemassa ja ostokset hämmästyttivät loppujen lopuksi edullisuudellaan. Erityisesti arvostin kauppalistaa, koska eniten inhoan kaupassa nälkäisenä sen arpomista, mitäköhän pitäisi ostaa- ja yleensä harhaostoksia ja turhakkeita tulee hommattua aivan liikaa. Ja en tiedä oliko kauppalistaa rakennettu sillä ajatuksella, että kaupasta löytyy asiat siinä järjestyksessä kuin ne listassa ovat, mutta näin itse ainakin koin ja se helpotti ostoksia suuresti!

Hyvin nopeasti olo keveni, energiataso nousi, kuukauden aikana painoa tippui 8kg. Olen kuukauden jälkeen edelleen käyttänyt reseptejä ja ajattelen että vanhaan makaroni/peruna-linjalle ei ole enää paluuta. Nyt pääasiallisina ”lisukkeina” ostoslistalla on tattari, hirssi, quinoa, kukkakaali jne..

Ajattelen että kuukauden ”orjallinen” kokeilu poiki sen että oppi ajattelemaan ruokaa ravintona, ja tämä ravinto toi todella paljon hyvää oloa ja positiivista energiaa perheeseemme.

En tiedä onko resepteissä mitään mitä kehittäisin! Suurkiitokset palvelustasi, siitä on ollut iso apu perheellemme ja merkittävä vaikutus erityisesti omaan hyvinvointiini. Arvosanaksi täysi kymppi!”

Kiitos teille tilaajille, että saan mahdollisuuden tehdä tätä palvelua – ilman teitä Wellmealsia ei tietenkään olisi. <3

Syödään ja voidaan hyvin,
Tuulia xx

Wellberries meal plan_vk 35_16