Wellmeals menu viikolle 14

Wellberries meal plan vk 14_16

Viikon 14 Welmeals menu on ohessa, olkaapa hyvä!

Ensi viikko aloitellaan pehmeän sitruunaisella lämminsavulohi-fenkolokeitolla, minkä tilli ihanasti maustaa. Viikkoa jatketaan ruokaisalla kvninoa-artisokkasalaatilla, joka saa pehmeän kastikkeen seurakseen. Keskiviikon ateria koostuu herkullisesta katkarapu-lehtikaalipaistoksesta: paistos on ihana, valmistuu todella nopeasti ja syödään hyvää tekevien siementen kera. Torstain shakshukassa sen sijaan maistuvat tuoreet tomaatit, paprika ja lähi-idän mausteet, joista muodostuvan kastikkeen päällä kananmunat kypsyvät mehukkaiksi.

Viikonloppu aloitellaan marinoidulla munakoisolla ja kesäkurpitsalla, jotka syödään paistetun broilerin kera. Lauantain ja sunnuntain ruoka paistuu maukkaaksi uunissa, ja kätkee sisälleen paljon juureksia sekä karitsan jauhelihaa. Tämän voi toki korvata naudan lihalla, jos niin haluaa.

Ensi viikolla arkipäivät herkutellaan kasvis – sekä kalaruuilla, ja liharuuat säästetään viikonloppuun. Palvelu saakin paljon kiitosta kasvisruuistaan, ja reseptien ollessa pääosin myös täysin maidottomia, voi Wellmeals-palvelua ajatella myös ympäristötekona – etenkin jos ruokavalioon muuten päivittäin lihaa sekä maitotuotteita kuuluu!

Jos sinäkin haluaisit olla kasvissyöjä muutamana päivänä viikossa, voisi palvelu olla kiinnostava teidänkin perheellenne! Reseptiikan avulla on helppo vähentää päivittäistä lihan- ja maidonkulutusta, ja elää näin ekologisemmin.

Tervetuloa siis tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Ihanaa ja herkullista viikkoa – syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan_vk 14_16_