Wellmeals menu viikolle 31

Wellberries meal plan vk 31_17

Tervetuloa jälleen Wellmealsin pariin, kesälomatauon jälkeen. Toivottavasti heinäkuusi sujui ihanissa merkeissä!

Kasviksia tulevan viikon suunnitelmassa on yli viiden kilon verran, joiden lisäksi runsas kattaus monipuolisia proteiininlähteitä, yrttejä, ravitsevia lisukkeita, siemeniä ja mausteita.

Herkullinen tauon jälkeinen viikko tiedossa! Kaksi vegepäivää, vaaleaa lihaa, vaaleaa kalaa, sekä punaista lihaa kahtena päivänä viikossa. Helppoja, ravitsevia ja ennen kaikkea maukkaita reseptejä tiedossa – joista kaikki tietenkin gluteenittomia, ja halutessa täysin maidottomia.

Viikko aloitellaan helpolla kana-juurespaistoksella. Annoksessa maistuu lisäksi sienet ja se valmistuu nopeasti pannulla, ja on ihanan helppo sekä herkullinen ateria. Samoin seuraavan päivän bataatticurry valmistuu vaivatta, ja saa seurakseen ihania mausteita sekä katkarapuja.

Keskiviikkona herkutellaan sopivan mausteisella linssi-paprikakeitolla, mikä on ihanan täyttävä ja sopii kylmeneviin päiviin loistavasti. Keitto myös valmistuu pikaisesti, kiitos liotettujen linssien (joiden sulavuus paranee samalla). Torstaina syödään alkutalvisiin päiviin sopivaa, lämmintä ja täyttävää, salaattia, missä maistuu kvinoan, lehtikaalin ja juuresten lisäksi myös persimoni.

Viikonloppu aloitellaan ihanalla, sitruunaisilla kalafileillä, jotka tarjoillaan maukkaan punakaalisalaatin kera, jonka voi syödä raakana tai kevyesti pannulla freesattuna, jolloin kaali on hellempi vatsalle. Lauantain ja sunnuntain aterialla syödään paistettua naudanlihaa, joka tarjoillaan ihanan herkullisen (ja hyvää tekevän, tietenkin) lisukkeen sekä runsaan korianterin kanssa.

Tinyn puolella herkutellaan bataatticurrylla, sitruunaisella seesam-kalalla sekä naudanlihapaistoksella – ihana viikko myös suppeamman ateriasuunnitelman tilaajille tiedossa.

Eikö kuulostakin hyvältä? Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon!

Heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin,
Tuulia 

Wellberries meal plan_vk 43_16