Wellmeals menu viikolle 17

Wellberries meal plan vk 32_16

Kevät jatkuu kylmien mutta kauniiden päivien, sekä tietenkin hyvän sekä ravitsevan ruuan merkeissä!

Viikko aloitellaan helpolla ja herkullisella aterialla: paistetulla lohella sekä hedelmäisessä seesamöljykastikkeessa marinoidulla kaalisalaatilla. Ateria on maukas ja valmistuu vaivatta, ja sopii keväisen viikon aloittajaksi loistavasti: annos on kevyt mutta maukas!

Viikkoa jatketaan yhtä värikkäissä merkeissä: tarjolla on runsas broiler-kasviswok. Ateria pursuu ihania makuja ja hyvää tekeviä raaka-aineita – herkullista!

Keskiviikkona vietetään keittopäivää ihanan, basilika-tomaattikeiton äärellä. Ateria saa ruokaisuutensa kvinoasta sekä siemenistä, ja on yksi lempikeitoistani. Torstain ateria muhii maukkaaksi uunissa (tai vaikka grillissä!), ja koostuu terveellisestä vaaleasta kalasta, yrteistä sekä kasviksista.

Viikonloppu aloitellaan herkullisella pizzalla, joka valmistuu täysin ilman viljoja. Pizza on maukas ja täynnä kuituja, ja mahdollista tehdä täysin ilman maitotuotteita. Lauantaina ja sunnuntaina tarjolla on jauhelihapihvejä, jotka valmistuvat kätevästi uunissa jättäen aikaa muulle viikonlopun puuhailulle. Täyttävät pihvit syödään super-ravitsevan parsakaalimuussin sekä hapankaalin kanssa.

Kasviksia tulevalle viikolle kertyy yli viiden kilon verran, ja tämän lisäksi tarjolla on kaikkea muuta ihanaa: eri kaloja, vaaleaa ja punaista lihaa, yrttejä, mausteita ja ravinteikkaita lisukkeita.

Tinyn puolella herkutellaan broiler – vihanneswokilla, uunikalalla sekä viljattomalla pizzalla – nam.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimite

taan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Herkullista viikkoa – syödään ja voidaan hyvin!
Tuulia

Wellberries meal plan_vk 32_16