Wellmeals menu viikolle 8

Wellberries meal plan vk 08_17

Tervetuloa Wellmealsin viikon kahdeksan pariin! Uskomatonta, että helmikuunkin loppu jo lähenee, ja ainakin täällä etelässä aurinkoisina päivinä voi melkein haistaa kevään – ihanaa!

Tuleva viikko käynnistyy yhdellä lempireseptilläni: parsakaaliriisillä ja sitruunaisen mausteisella lohella. Helpompaa ja maukkaampaa arkiruokaa saa hakea, ja ateria valmistuu hetkessä – mikäs sen parempaa alkuviikon kiireisiin!

Myös tiistain ateria, makoisa ja täyttävä herkkusieni-omeletti, valmistuu nopeasti ja vaivatta. Kiitos kananmunien, annos on raviseva ja täyttävä, ja saat siitä paljon tasaista energiaa.

Viikkoa jatketaan tomaattisella jauhelihakastikkeella, missä maistuu yrtit ja ihanat mausteet. Kastike tarjoillaan kukkakaalimuussin kera, mikä on juuri sopivan kevyt lisuke kastikkeelle, ja tietenkin hauskaa (sekä ravitsevaa) vaihtelua perunamuussille.

Torstaina tehdään makumatka Intiaan, linssi-kanakastikkeen merkeissä.  Ateria maistuu ihanasti kurkumalta ja tuoreelta inkivääriltä sekä saa seurakseen ravinteikasta kvinoaa. Linssit liotetaan yön yli ennen käyttöä

Viikonlopun kokkailut aloitellaan seesam-lihapullilla, jotka tehdään tällä kertaa maukkaasta karitsan jauhelihasta. Maukkaat lihapullat saavat seurakseen ihanan avokadokastikkeen ja bataatti”riisiä”. Annos on herkullinen ja aloittaa viikonlopun ihanissa merkeissä.

Lauantain ja sunnuntain ateria valmistuu hieman ”työläämmän” perjantain reseptin jälkeen jälleen käden käänteessä, jättäen paljon aikaa muuhun toimintaan viikonlopun ajalle. Tarjolla on pehmeän täyteläistä kalaa kahden kaalin paistoksella. Annos on ihanan pehmeä kalapaistos, jota lämmöllä suosittelen kokeilemaan ennakkoluulottomasti!

Kasviksia tulevalle viikolle kertyy yli viiden kilon verran, ja tämän lisäksi kaikkea muuta hyvää tekevää: eri kaloja, vaaleaa ja punaista lihaa, yrttejä, ihania mausteita ja ravinteikkaita lisukkeita.

Tinyn puolella herkutellaan paistetulla, sitruunaisella lohella, herkkusieni-omeletilla sekä seesamlihapullila ja ”bataattiriisillä”.

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Namnam – syödään ja voidaan hyvin!
Tuulia xx

Wellberries meal plan_vk 31

2 thoughts on “Wellmeals menu viikolle 8

    • Kiitos huomiosta – teksti on tehty valmiin templaten pohjalta, missä tuo virhe oli. Nyt korjattu, niin ei ole kenellekään mitään epäselvää oliko talvi – vai kesäviikonlopusta kysymys. :)

Comments are closed.