Wellmeals menu viikolle 52 – hyvää uutta vuotta!

Wellberries meal plan vk 53_16

Viikon 53 Wellmeals viimeistelee vuoden herkullisissa merkeissä!

Viikko aloitellaan uunilohella, joka paistetaan meheväksi ja tarjoillaan ihanan raikkaan ja makean hapokkaan punakaalisalaatin kera – maukasta, raikasta ruokaa jouluherkkujen jälkeen.

Tiistaina vuorossa on maukasta ja täyttävää paprika-linssikeittoa, joka valmistuu helposti ja nopeasti. Keitto on ravitseva, ruokaisa, tomaattinen ja ihanan lämmittävä.

Keskiviikkona syödään raikasta, mutta lämmitä lehtikaalisalaattia, joka saa ruokaisuutensa siemenistä sekä kvinoasta, ja on tämäkin supernopea annos taikoa pöytään.

Viikkoa jatketaan jauhelihapaistoksella. Rapea kiinankaali paistuu pannulla juuri sopivan pehmeäksi, ja saa seurakseen juureksia sekä basilikaa, ja on suorastaan pikaruokaa – ravitsevaa sellaista, toki.

Viikonloppu aloitellaan niin ikään ”pikaruokien” maailmassa – vai miltä bataattipizza kuulostaisi?Bataattipizzat syntyvät bataatinsiivuista, jotka korvaavat hauskasti vehnäpohjan. Päälle maukkaat täytteet ja pizzaperjantai voi alkaa! Pizzat sopivat loistavasti uuden vuoden juhlintaan – kata niitä puffetpöytään ystäville yhdeksi herkuksi tai herkuttele perheen kera!

Lauantain ja sunnuntain ruoka valmistetaan vaaleasta kalasta ja seesamöljyllä maustetusta kukkakaali-kvinoasekoituksesta. Itämaisia makuja ja hyvää tekeviä mausteita, niistä on vuoden viimeisen viikon loppuviikko tehty!

Viikko sisältää huimat kuusi kiloa kasviksia – keskimäärin yksi tulevan viikon Wellmeals-ateria sisältää siis huikeat 40% päivittäisestä kasvisten saantisuosituksesta. Aika mahtavaa!

Monipuolisesti kasviksia, jopa kolme kasvispäivää, kaksi kalapäivää ja yksi lihapäivä on tarjolla ensi viikolla. Yrttejä, siemeniä, hyvää tekeviä mausteita. Kaikki gluteenitonta, halutessasi täysin maidotonta.

Tinyn puolella kokkaillaan uunilohta punakaalilla, bataattipizzoja sekä vaaleaa kalaa aasialaisella twistillä. Nam!

Tervetuloa tyytyväisten Wellmeals-tilaajien joukkoon – heidän kokemuksistaan voit lukea enemmän ”palautteita”-osiossa pääsivulla. Reseptiikka ja tuoteryhmittäin järjestetty ostoslista toimitetaan sähköpostiisi aina perjantaisin, ennen klo 12 – näin voit tehdä tulevan viikon ostostarpeet vaikka jo viikonlopun aikana. Teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle!

Syödään ja voidaan hyvin,

xx

Wellberries meal plan_vk 18_16 (1)