Wellmeals menu jouluviikolle!

Wellberries meal plan vk 52

Ja kas tässä olisi tulevan viikon Wellmeals-menu, olkaapa hyvä! Tuntuupa hassulta jo tässä vaiheessa puhua joulusta, mutta toden totta – jouluaatto on ensi viikon launataina! (Ja ruudun tälle puolen alkaa hiipiä pieni paniikki jouluvalmistelujen suhteen, hah!)

Mutta vaikka joulu lähestyykin pelottavan kovaa vauhtia, helpottaaWellmeals ruokailua sitä ennen, ja joulun aikanakin.

Jouluviikon alkupuoli syödään helppoja, mutta herkullisia ruokia: uunilohta lehtikaali-granaattiomenalisäkkeellä, maukasta porkkana-linssivuokaa (tämä on ihana ruoka!) sekä ruokaisaa kasvissalaattia, minkä seasta löytyy mm. hirssiä, marinoitua latva-artisokkaa ja persimonia.

Viikkoa jatketaan tapenade-kuorrutetulla uunikalalla, palsternakkapyreellä sekä pikapaistetulla lehtikaalilla. Jouluviikonloppu aloitellaan joulun maustein maustetulla kaalilaatikolla sekä ihanalla tuorepuolukkasurvoksella.

Viikonlopun kruunaa makean tulinen lihapata, minkä maku vaan paranee sen levättyä yön yli. Pata tarjoillaan ravinteikkaan kvinoan kanssa, minkä voit joko tarjoilla ohessa tai sekoittaa suoraan padan sekaan. Pata käy erinomaisesti jouluaaton sekä – päivän lounaaksi, mutta miksei myös joulupöytään tarjolle muiden jouluherkkujen kanssa!

Tinyn puolella herkutellaan uunilohella, porkkana-linssivuoalla ja makean tulisella lihapadalla.

Niin, ja eipä unohdeta Wellmeals Jouluextraa, mikä on joulun kunniaksi myös mukana. Jouluextra neuvoo viisi superhelppoa reseptiä joulun herkutteluun, aterioiden lisäksi. Nämäkin reseptit ovat paitsi gluteenittomia ja maidottomia, myös vaivattomia valmistaa (et tarvitse edes uunia!) sekä tietenkin ihanan makuisia.

Valmista kanelista jouluvanukasta, tee raakapipareita, piparipalloja tai korvaa joulukonvehdit raakasuklaa-”toffee”sydämillä – ah ja nam!

Wellmeals jouluextra

Maukas kokonaisuus on siis jälleen tiedossa ensi viikolle, joulun herkkuja unohtamatta – ihan kuten jouluun kuuluukin!

Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12, joten voit tehdä viikottaisen kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana.

Herkullista ja helppoa uutta Wellmeals-viikkoa, sekä tietenkin ihanaa joulua! <3

Wellberries meal plan_vk 52